Ingemar och Eva, Tedde, Musse och Hillevi

Hillevi, Eva, Magnus och Teodor, julen 2008. Ingemar syns inte för han tog bilden.

Hillevi, Teodor och Magnus, sommaren 2011.

Magnus på väg upp i en tall 2015

Hillevi, Hillevis kompis Selma, Teodor, Eva och Ingemar 2016

Vi är båda civilingenjörer i botten (Y respektive D), båda två med såväl licentiat- som teknisk doktorsexamen ovanpå det. Vi har tre lagom busiga barn: Tedde (Teodor) och Musse (Magnus) samt Hillevi (Hille). Livet är för min del förutom barnen också musik (skriva och framföra samt arrangera spelningar), rollspel (mest som spelledare), datorspel (gärna konstruera egna, helst för MacOS) samt jobb i egen firma och på universitetet. För Eva är det fantasyböcker, rollspel och sömnad, och även för henne universitetsjobb. Vi bor i Lambohov i Linköping, i ett "mutterhus", dvs ett hyfsat stort parhus som vi nätt och jämt hinner hålla hjälpligt i skick.

Fram till sommaren -01 var vårt hem ett kollektiv med anor från vår studenttid, men Susanne flyttade ihop med Ola och den sista som inte var kärnfamilj, Göran Larsson, skaffade eget. Det känns lite konstigt att vara mamma-pappa-barn efter att ha haft mer eller mindre röriga och roliga kollektivformer genom tre lägenheter fram till nuvarande huset. Vi har till och med bott ihop med Sveriges Roll- och Konfliktspelsförbund, SVEROK! De hade det stora sovrummet på bottenvåningen, ett stort steg framåt från att tidigare haft en garderob i vår tidigare 4-rums-lägenhet. Man kan fortfarande se märken i hallgolvet efter deras alltför tunga kopiator! På den tiden var förstås Christer "Chrisp" Pettersson, som fortfarande är kanslist på SVEROK, en av kollektivmedlemmarna.

2016 håller barnen på att bli stora. Teodor har odlat skägg och fått sitt första jobb, Magnus går på tekniskt gymnasium och Hillevi har börjat högstadiet och älskar att rida.

www.ragnemalm.se